Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége

Elérhetőségek

Cím: 7834 Baksa, Petőfi u. 5.

Telefon: +36 72 211 630 vagy +36 30 718 2356

Fax: -------

E-mail: kosz@kosz.hu

2021.12.05 Vilma napja van

Projekt

A 11/2013. (III. 5.) VM rendelet alapján a LEADER térségek közötti együttműködés végrehajtásához nyújtandó támogatás jogcímre benyújtott támogatás

Projekt címe:

Helyi szereplők felkészítése, jó gyakorlatok bemutatása a településfejlesztés, közösségépítés területén

 

Projekt célja:

Az együttműködő szervezetek célja, hogy a helyi közélet, a helyi gazdaság, civil élet szereplői felkészült, a településfejlesztés feltételrendszerét ismerő, abban eligazodni képes személyek legyenek.

Jó gyakorlatok átadásával a településfejlesztés hajtómotorját jelentő helyi gazdaságfejlesztésben működő ötleteket és megoldásokat kívánjuk bemutatni, mely segíti a helyi gazdaságért egyénileg, vagy közösségben tenni akarókat.

Fontos célkitűzése a projektnek a szemléletformálás, hogy kreativitással, az adott térség ismeretével, megfelelő elhivatottsággal a helyi gazdaság fejlesztéséhez bárki hozzájárulhat. Az alapot ehhez az ott lakók (kiemelten a fiatalok) önálló problémamegoldó képességének kialakítása, fejlesztése, a demokrácia tanulása, a másokkal való együttműködés képességének elsajátítása, a közösségben rejlő többletforrás felismerése, a tudatos közösségépítés adhatja.

Célunk, hogy a helyi gazdaság- ill. közösségfejlesztésben minél több uniós forrás hasznosuljon. Ezért a helyi szereplőknek/stakeholder-eknek meg kell ismerniük az új 2014-2020 uniós pályázati rendszer struktúráját, késznek kell lenni a benne való működésre.

 

Projektben résztvevők:

Aktuális

Őszi Közgyűlés (2021)

ŐSZI KÖZGYŰLÉS

Időpont: 2021.szeptember 8-10.

Helyszín: Visegrád, Thermal Hotel

Program

Jelentkezési lap

FELJEGYZÉS

FELJEGYZÉS a Warvasovszky Tihamér az Állami Számvevőszék alelnökével és a házigazda Horváth Bálint kommunikációs vezetővel folytatott online konferenciáról

Letöltés

Tavaszi közgyűlés (2020)

„A kialakult járványügyi helyzet miatt az Elnökség a tavaszi közgyűlést bizonytalan időre elhalasztja. A járvány elmúltával a közgyűlést új időpontban, a tervezett helyszínen és program szerint tartjuk meg.”

Tavaszi közgyűlés 2020

Időpont: 2020. március 18-20.

Helyszín: Zalakaros, MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior

Program

Jelentkezési lap

ŐSZI KÖZGYŰLÉS

ŐSZI KÖZGYŰLÉS
 
Időpont: 2015. október 7-9.
Helyszín: Mórahalom, Colosseum Hotel

Őszi Közgyűlés (2019)

ŐSZI KÖZGYŰLÉS Időpont: 2019. november 20-22. Helyszín: Tapolca, Hunguest Hotel Pelion

Projekt